Bericht 23 Okt 2018 12:18

treffen voor grote en kleine van allerlei pluimage campers

Beste leden onze grote busfreak en vriend Simon Heilijgers (en ik zelf ook een klein beetje haha) zijn voor jullie bezig geweest om een heel leuk treffen voor grote en ook weer de kleinere campers te organiseren en deze wordt gehouden in het weekend van vrijdag 30 mei 2019 t/m zondag 2 juni 2019 en de locatie hiervan is op de camperplaats bij de jachthaven in het pittoreske Joure, wij hebben hier een groot veld tot onze beschikking en mochten de weersomstandigheden van dien aard zijn dat het veld te drassig zou kunnen gaan worden dan worden hier rijplaten neergelegd voor de rest heeft u hier 16amp stroom deze zit bij de prijs inbegrepen voor water inname betaald u 50 cent evenals voor de douches, en het ledigen en omspoelen van de vuilwatertank e/o chemisch toilet is gratis ook is deze camperplaats voorzien van wasmachines en drogers, hier in Joure is het goed vertoeven het dorpje beschikt over veel gezellige terrasjes een aantal goede restaurants en vele leuke winkels dus u hoeft uzelf hier niet te vervelen, in tegendeel zelfs want Simon Heilijgers heeft voor de geïnteresseerden hierin een leuke excursie voor jullie in petto en wat is dit dan wel niet voor leuks???? nou Simon Heilijgers komt op de zaterdagmiddag om 13.00 uur met een oldtimer bus voorrijden bij de camperplaats en hier mogen de opgegeven geïnteresseerden instappen en dan worden jullie hiermee naar het 6km verder gelegen NOV (nationaal openbaar vervoer museum) gereden waar u gastvrij ontvangen wordt met een kopje koffie e/o thee met hierbij een overheerlijke Friese koek en daarna heeft u ruimschoots de tijd om dit mooie en interessante museum te bekijken en daarna brengt Simon jullie weer terug naar de camperplaats en dit zal dan zo om en nabij 16.00 uur zijn, hierna heeft u weer de tijd om zelf in te delen u kunt (met uw viervoeter) een heerlijke wandeling in het hiernaast gelegen park maken e/o door dit leuke haventje struinen etc. etc.

U kunt bij uw camper lekker barbecueën of in het dorpje wat gaan eten dat mogen jullie zelf lekker uitmaken!!! haha

Nou wat gaat dit leuks jullie allemaal kosten? de camperplaats kost 15.50 euro per camper per nacht (2 personen) dit is incl. de stroom en toeristen belasting (deze prijs nog eventjes onder voorbehoud het zou misschien ietsje duurder kunnen worden maar dit hoort u spoedig).de havenmeester komt dit bedrag met u afrekenen, het uitstapje naar het museum kost u tussen de 5 en 7 euro p.p. het exacte bedrag volgt ook later.

U kunt zich voor dit evenement vanaf heden tot 1 mei 2019 via een berichtje opgeven en geeft u hierbij dan ook eventjes op met wat voor voertuig u komt (grote en gewicht) en geeft u ook gelijk eventjes op of u aan de excursie mee wilt doen en met hoeveel personen, voor verdere vragen e/o inlichtingen kunt u contact opnemen met Simon Heilijers op het tel.nummer 06-43211408

http://www.novmuseum.nl

de leden die meegaan/komen:
1 Simon en Marianne Heilijgers + hond Angel
2 René en Linda Hagedoorn + hond Hugo + 1x museumbezoek
3 Berco Wittenberg + Marèse + de honden Milo en Mara + 2x museumbezoek.
4 Alex Miedema
5 Harm en Ineke Eikelkamp + 2x museum bezoek
6 Marcel en Josine van Aalst
7 Kim en Peter Doldersum
8 Dirk en Marielle Bosscha + 2x museumbezoek.
9 Ernst Sittig en Sylvia Stawski + hond Motek + 1x museumbezoek
10 Andre Nuyten
11 Henry Westerlaken
12 Ton en Kris Meijerink en hond Ylva
13 Henk en Thea Kroezen.
14 Esther en Jan Douwe Noorderbos + 2 x museumbezoek.
15 Benno Nijhoff
16 Jolande Colder + 1x museum bezoek.
17 Hans Vos en Vera Rodenburg.
18 Kees en Ingrid Beentjes - Klaasen.+ 2x museum bezoek en misschien nog 2 personen erbij?
19 Inge Schemmekes + Moeders en sientje de Boer + 4 hondjes + 3x museumbezoek.
20

--------------------------------------------------

De misschieners:

01
02 Erik Herma Huisman
03 Paul Veltman
04 Ron en Olga Boukes.
05 Rogier Sluijk
06 Marc Fellman
07 Jan Monderia
08 Misja Roelant
09 Ellie de Wit
10 Evert Zwart
11 Jan van Voorene
12 Hans Valcke
13 Bert van Leeuwen.
14 Paul Geenen.
15 Jan Bakels.
16 Lilly Onsod
17
18
19
20