Bericht 08 Okt 2018 22:57

grote en kleinere campers voorjaartreffen 2019 in Nunspeet

Grote + ook de kleinere campers voorjaar treffen 2019

Evenement georganiseerd door de beheerder van de DAF Touringcar campers & Lijn en Stadbussen campers & Trucks campers groep, en toegankelijk voor alle andere camper groepen e/o geïnteresseerden in dit treffen.

Van vrijdag 22 maart 2019 t/m zondag 24 maart 2019

Locatie:Camperplaats "De Zwaan"
Hardenbrinkweg 46, 8071SM Nunspeet (gemeente)
Beste groepsleden / kennissen / vrienden en geïnteresseerden, aangezien het treffen van de (hele) grote + ook de kleinere campers bij iedereen goed inslaat en omdat er groepsleden bij zijn die hier niet altijd aan kunnen deelnemen ga ik dit evenement 2 keer per jaar voor u organiseren het 1e treffen wordt gehouden van vrijdag 22 maart 2019 t/m zondag 24 maart 2019 en het 2e treffen wordt gehouden van vrijdag 23 augustus 2019 t/m zondag 25 augustus 2019 ik blijf deze meetings organiseren bij onze grote vriend Lammert en vriendin Anneke op camperplaats de Zwaan in Nunspeet dit omdat hier altijd voldoende ruimte voor ons is en omdat het een zeer goed verzorgde camperplaats is en het mooie dorp ligt op loop afstand, dit treffen is in principe voor campers vanaf 3500kg tot heeel veel zwaarder en dit mogen fabriekscampers zijn en alle naar camper omgebouwde voertuigen dus bussen vrachtwagens leger voertuigen vrachtwagens met oplegger of aanhanger en noem maar op wat niet meer, maar ook de kleinere camper onder de 3500kg zijn hier gewoon welkom hoor!!! voor informatie over deze camperplaats zie de links onderaan dit schrijven, u mag hier de vrijdag ochtend al aankomen en de vrijdag en zaterdag avond om 20.00 uur word u in de recreatie ruimte door Lammert en Anneke van camperplaats de Zwaan een bakje koffie e/o thee en ?? aangeboden daarna kunt u eventueel hier nog even lekker blijven na praten, u kunt dit weekend helemaal naar eigen idee indelen u mag bij de camper barbecueën maar ontzie hierbij a.u.b. een beetje het gras bij slecht weer is er de mogelijkheid om in de schuur te barbecueën, voor de geïnteresseerden kunnen wij de zaterdagavond van de recreatie ruimte gebruik maken, u moet dan wel voor uw eigen drankje en snacks zorgen er is hier geen verkoop, om 23.00 uur moeten wij de rust voor de overige campergasten in acht nemen dus dan is het stilletjes aan doen.
Zoals u onder kunt lezen is de all in prijs 14 euro per nacht dus voor ons weekend all in 28 euro deze prijs is gebaseerd op 2 inzittende personen zijn er meerdere personen bij u in de camper aanwezig dan betaald u voor deze 1 euro per nacht extra dit voor de toeristen belasting, wilt u een of meerdere dagen eerder komen e/o langer blijven dan kost u dit dus gewoon 14 euro per nacht extra, ik heb voor ons zo'n 35 plaatsen kunnen reserveren dus wie het eerst komt die het eerst maalt u kunt zich vanaf nu bij mij opgeven en vermeld u hierbij dan even met wat voor voertuig u komt lengte etc. etc. en of u een of allebei de treffens aanwezig bent het door u verschuldigde bedrag van 28 euro voor dit weekend word op het weekend door de eigenaar Lammert bij u opgehaald, ik hoop u wederom met dit treffen voor grote en kleine campers een plezier te doen en reken erop dat die 35 plaatsen vol kom, toch? voor de prijs en de mooie locatie hoeft u het niet te laten tot spoedig ziens
groeten van Rene Hagedoorn.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Nog eventjes uw aandacht voor het volgende net zoals bij het vorige treffen zal onze groep taxateur Ralph Kattenberg bij dit treffen ook aanwezig zijn en u kunt bij hem uw camper of ander voertuig laten taxeren de all. in prijs hiervoor bedraagt 150 euro maar let op !!!!! krijgt Ralph Kattenberg 5 of meer voertuigen te taxeren aangeboden dan betaald u all.in slechts 100 euro per voertuig nou laat deze kans u niet ontglippen als u hierin geïnteresseerd bent geeft u dit dan door aan Ralph Kattenberg en geeft u daarbij op het kenteken van het voertuig wat voor merk het is en wat u er allemaal bijvoorbeeld aan gedaan heeft etc.etc. hieronder de link naar Ralph Kattenberg

https://www.kattenberg-expertise.nl/

----------------------------------------------------------------------------------
De camperplaats staat midden op het platteland en heeft veel meer dan 35 ruime verharde plaatsen, toegankelijk voor campers van alle lengtes.
Wij zijn het gehele jaar geopend van 07:00 tot 23:00 uur. Zondag is géén aankomst dag maar je mag dan natuurlijk wel vertrekken.
Bij ons sta je voor € 14,- per nacht, dit is een “all-in” prijs.
Nieuw is de wandelroute geheten "Het Bekenpad" (8,5 km) U wandelt door diverse landschappen langs beken en door de weilanden.
Vanaf de camperplaats is het ongeveer 900 meter waar de route start. De route is makkelijk in te korten. routekaarten verkrijgbaar bij de plaatselijk VVV
Alle voorzieningen welke bij ons aanwezig zijn:
VERWARMD SANITAIR met ruime douches & toiletten+sanitair ook in de winter open
Stortplaats voor vuil water & chemisch toilet;
Watertappunt;
Draadloos internet;
Permanente camerabewaking;
Stroomaansluiting (4 ampère);
Recreatieruimte
En 8 km. vanaf de Zwaluwhoeve (sauna)
Gratis wifi
Jeu de boulebaan
Wasmachine
fietsenstalling met stroomaansluiting voor uw elektrische fiets.
Honden toegestaan mits aangelijnd en dit ook buiten bij de camper (hier wordt streng op gecontroleerd) in de recreatie ruimte zijn honden niet toegestaan!!! u dient uw hond(en) buiten het camperterrein uitlaten, mocht de hond onverhoopt toch op het terrein een grote boodschap doen deze dan a.u.b. gelijk opruimen.
Recreatie informatie aanwezig op de camperplaats
Elke donderdagmorgen markt.
In de zomermaanden elke dinsdag braderie
http://www.camperplaatsdezwaan.nl/camperplaats
https://www.facebook.com/recreatie%20/?fref=ts
===============================================
De deelnemers aan het grote camper+ kleinere camperstreffen van vrijdag 22 maart 2019 t/m zondag 24 maart 2019 tot nu toe:

01 Rene en Linda Hagedoorn + hond Hugo(organisatie)
02 Kim
03 Aart de Zwaan
04 Bert Grit--------------------------------------------------------------------------------

De misschieners:

Olga Boukes van Rees
Petra
Misja Roelandt
Suze Vonk